Cameratoezicht

Camera Toezicht

Camera toezicht word telkens belangrijker in Nederland. Of het nu gaat om het installeren van camera's bij u thuis , uw object, bouwplaats of tijdelijke camera toezicht op uw evenement, festival of elders. TJ Security kan dit uiteraard regelen voor u!


Camera toezicht word momenteel om de veiligheid te vergroten ingezet. De beelden van de meeste camera’s kunnen achteraf bekeken worden als er een incident heeft plaatsgevonden. Dit is echter zonde, want je beveiligt daarmee reactief in plaats van proactief. Dit heeft tot gevolg dat de schade al is geleden.


Door de camera’s met een detectiesysteem bijvoorbeeld te koppelen aan onze meldkamer levert deze investering een maximaal rendement op.


Vanuit onze meldkamer worden regelmatig acties uitgezet. Zo worden onze beveiligers direct aangestuurd om alarmen op te volgen. En kan ook eventueel de politie of andere hulpdiensten aangestuurd worden. De politie en/of andere hulpdiensten zijn dan binnen de vastgestelde normtijd 15 minuten ter plaatse omdat het een geverifieerde alarmmelding betreft. Hierdoor hebben criminelen minder tijd om schade aan te richten en wordt de pakkans aanzienlijk groter.


Mocht u echter toch alleen een camera observatie systeem willen ter vergroting van het afschrik effect dan kunnen wij dit uiteraard ook leveren aan u er zijn genoeg mogelijkheden die aansluiting bieden op uw wensen. Bij TJ Security is niks onmogelijk!

Voor verdere informatie omtrent onze camera observatie systemen verwijzen wij u graag naar onze contact pagina aldaar kunt u contact opnemen om uw wensen uit te spreken of wellicht een vrijblijvende afspraak te maken zodat u geadviseerd kunt worden.

Voor vragen kunt u altijd een email sturen info@tjsecurity.nl Of gebruik maken van ons contact formulier.

 

Onze diensten

Contact formulier

 1. Horecabeveiliging
 2. Bike Team
 3. Toegangscontroles
 4. Visitatie controles
 5. Persoonsbeveiliging
 6. Winkelbeveiliging
 7. Hotel services
 8. Receptie services
 9. Cameratoezicht
 10. Camping bewaking
 11. Honden beveiliging
 12. Uitvaart beveiliging
 13. Collectieve beveiliging
 14. Meldkamer services
 15. Mobiele surveillance

 

Cameratoezicht

Wij waken als hun werken en u gaat slapen.